Kujdes! Plotësoni fushat e detyruara të shënuara me *. Nuk mund të procedoni me regjistrimin nëse nuk ngarkoni dhe kartën e identitetit.

Formulari i regjistrimit online për trajnimin për broker në sigurime.
Aktiviteti do të zhvillohet gjatë orarit 09:00-13:00, në një nga datat 5-6 tetor dhe/ose 7-8 tetor 2021 dhe do të jetë pa pagesë për pjesëmarrësit. Për datat e sakta do të njoftoheni në një email të dytë nga AMF për të respektuar masat anti-covid.

Ngarko foto të ID*(Pranohet vetëm formati i imazhit .PNG, .JPG)
Politikat e Privatësisë *